24ωρη συμμετοχή στην άσκηση Ναγκόν

Αγαπητοί συνασκητές,

Από το διεθνές Γκαντσί πήραμε την ενημέρωση ότι ο δάσκαλός μας έχει ζητήσει να κάνουμε εντατική άσκηση Ναγκόν για 24 ώρες, από αύριο Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. ως την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Η άσκηση αυτή θα γίνεται σε κυλιόμενη βάρδια, οπότε ο καθένας αναλαμβάνει ένα τμήμα από το εικοσιτετράωρο, που του είναι εφικτό.

Ξεκινάμε με μεσαίο Τουν, και στην άσκηση του Ναγκόν συνεχίζουμε επαναλαμβάνοντας πολλές φορές, μέχρι να τελειώσει ο διαθέσιμος χρόνος μας , οπότε και κλείνουμε κανονικά συνεχίζοντας και ολοκληρώνοντας την άσκηση μέχρι την αφιέρωση της αρετής.

Εναλλακτικά, μπορεί κανείς άν το θέλει και ξέρει πως, να κάνει το μεγάλο Τουν,  με τις μεγάλες επικλήσεις των τριών κυρίων προστατών, οπότε μπορεί να επαναλαμβάνει και αυτές μαζι με το Ναγκόν,και να ξαναρχίζει με αυτές αφού έχει απαγγείλλει το Ναγκόν αρκετές φορές, μέχρι το κλείσιμο της άσκησης. Δεν έχουμε χρόνο για να διοργανώσουμε την άσκηση με κυλιόμενη βάρδια ως κοινότητα, αλλά ο καθένας μας ας αφιερώσει όσον χρόνο μπορεί και θέλει να διαθέσει.

Η άσκηση δεν θα μεταδοθεί σε webcast.

This entry was posted in Local News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.