Σεμινάριο με τον Εlias Capriles στην Αθήνα

Το τριήμερο της Παρασκευής έως Κυριακής στις 22-24 Φλεβάρη έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον Elías Capriles, δάσκαλο του Santi Maha Sangha εξουσιοδοτημένο από τον Chogyal Namkhai Norbu Rinpoche και διδάκτορα φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου των Άνδεων στη Βενεζουέλα.
Ο Elías θα δώσει χαρακτηριστικά παραδείγματα ασκήσεων που χρησιμοποιούνται στο Ντζογκτσέν, rushen και  semzin, που μας επιτρέπουν να έχουμε εμπειρίες που μπορούν να οδηγήσουν στην ανακάλυψη της πρωταρχικής μας φύσης (rigpa). Στη συνέχεια, θα εξηγήσει με σαφήνεια τις διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις ολοτροπικές εμπειρίες και την rigpa.
Το σεμινάριο θα γίνει στο χώρο της Ελληνικής Κοινότητας Ντζογκτσέν (Αιόλου 68, Αθήνα) σε πέντε περιόδους, ξεκινώντας το απόγευμα της Παρασκευής και περιλαμβάνοντας πρωινή και απογευματινή περίοδο τις δύο επόμενες ημέρες.
Η ελάχιστη προτεινόμενη συμμετοχή για την κάλυψη των εξόδων του σεμιναρίου είναι τα 50 ευρώ. Συνεισφορές άνω των 50 θα βοηθήσουν να καλυφθεί όποιο κενό μείνει από όσους αδυνατούν να συνεισφέρουν αλλά η συμμετοχή δεν προϋποθέτει την κάλυψη χρηματικού αντιτίμου αν δεν υπάρχει η δυνατότητα.
Ελπίζουμε να σας δούμε όλους τον ερχόμενο Φλεβάρη!

Παρασκευή 22/2: 19:00 – 21:00

Σάββατο 23/2: 11:00 – 13:00 και 15:30 – 17:30

Κυριακή 24/2: 11:00 – 13:00 και 15:30 – 17:30

Πιθανώς να κλείσουμε με άσκηση ganapuja το βράδυ της Κυριακής.

Υ.γ. Για όποια απορεία και διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας στο blue@dzogchen.gr

This entry was posted in Local News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.