Εγγραφή μέλους

Η Ελληνική Κοινότητα Τζοκτσέν – Γκαραπ λινγκ (Garabling) είναι μία πολιτιστική, μη-κερδοσκοπική, οργάνωση η οποία αντιπροσωπεύει την τοπική κοινότητα των μαθητών και ασκητών Τζοκτσέν της Ελλάδα. Η ύπαρξη της Κοινότητας είναι ζωτικής σημασίας και είναι ένας μοναδικός πόρος για την επιβίωση των διδασκαλιών και την ανάπτυξη της άσκησης μας. Εκτός από τους εράνους, στηριζόμαστε από τις συνδρομές των μελών και τις γενναιόδωρες δωρεές για να καλύψουμε τις  τρέχουσες δαπάνες και τα γενικά έξοδά της κοινότητας.

Όσοι επιθυμούν να αναλάβουν μια πιο σταθερή δέσμευση και συμβολή προς την λειτουργία της κοινότητας μπορούνε να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν μέλος.   Όταν γίνεστε μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Τζοκτσέν – Γκαραπ λινγκ (Garabling) ένα μέρος από την συνδρομή σας πηγαίνει προς την υποστήριξη του πλησιέστερου Gar, το Ανατολικό Μεριγκαρ (Merigar East), το οποίο βρίσκεταιστη Ρουμανία.  Με αυτό τον τρόπο τα χρήματα που συγκεντρώνονται υποστηρίζουν όλες τις δραστηριότητες της  Ελληνικής Κοινότητας Τζοκτσέν – Γκαραπ λινγκ (Garabling) και την παγκόσμια κοινότητα. Τα μέλη λαμβάνουν επίσης (χωρίς χρέωση)  ενημερωτικά δελτία και τεύχη του περιοδικού «Ο Καθρέφτης», καθώς επίσης  παίρνουν και εκπτώσεις στο κόστος των σεμιναρίων και διδασκαλιών.

 

Ο νέος σύνδεσμος για να γίνετε μέλος είναι ο εξής:  dzogchen.net

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με την αίτηση  παρακαλούμε να στείλετε την επικοινωνία σας στην διεύθυνση yellow@dzogchen.gr

Για οδηγίες πατήστε τον σύνδεσμο:  How_to_register_to_the_ID

Comments are closed.